CE ESTE CURATAREA DPF

Filtrul de particule Diesel reprezinta o componenta suplimentara in sistemul de evacuare a gazelor de ardere, componenta in care are loc captarea si depozitarea particulelor de funingine nocive rezultate din procesul de combustie specific motoarelor Diesel. Filtrul capteaza practic toate particulele de funingine din gazele evacuate.

Datorita procesului de retinere a particulelor, dupa un anumit numar de kilometri filtrul trebuie regenerat. Regenerarea filtrului inseamna arderea particulelor stocate in filtru. Daca regenerarea filtrului nu se produce intr-un anumit interval de kilometri, cantitatea de particule poate depasi un prag critic care atrage dupa sine imposibilitatea regenerarii si infundarea acestuia.

Alte cauze care duc la infundarea filtrului de particule ar putea fi: turbosuflanta defecta, supapa EGR blocata, sistem injectie defect, folosirea unui ulei de motor neconform, folosirea unu carburant de o calitate indoielnica, senzori de temperatura si presiune diferentiala defecti sau condusul preponderent in mediul urban.

Un filtru de particule infundat poate genera o serie de probleme cum ar fi: limitarea sistemului de injectie, ceea ce duce la scaderea puterii si defectare sistemului turbo din cauza contrapresiunii pe care o poate face pe galeria de evacuare.

CURATAREA FILTRELOR PRIN AVD TURBO

AVD Turbo curata toate tipurile de filtre de particule pentru automobile (inclusiv Euro 6), autobuze si camioane, catalizatoare pentru camioane mari (SCR), precum si radiatoare.

  • Tot procesul de curatare (spalare si uscare) se realizeaza cu ajutorul unei singure masini;
  • Curatarea unui filtru DPF poate dura numai 2 ore
  • Asigura o calitate a curatarii fata de starea produsului nou original 99%;
  • Ofera rezultate verificabile realizand un test de presiune inainte si dupa procesul de curatare; acest lucru ofera instantaneu un diagnostic al starii filtrului si al calitatii procesului de curatare
  • Datorita imprimantei atasate, filtrul se livreaza curatat impreuna cu un raport care confirma calitatea procesului;
  • Curatarea filtrelor se face usor si este complet automata;
  • Economisiti timp si bani;
  • Echipamentul este dotat cu filtre speciale pentru filtrarea aerului si cu un sistem special de spalare cu recircularea solutiei, fara a avea conexiuni externe;

AVANTAJELE CURATARII DPF

FARA TRATAMENT TERMIC

Filtrele de particule curatate de societatea noastra nu necesita tratament termic, de acea calitatea curatarii fata de starea produsului nou original este de 99%.

FARA TAIERE

Sistemul nostru de regenerare a filtrelor de particule nu necesita taierea filtrului, acesta ramanand intact. In consecinta filtrul dumneavoastra nu va suferi modificari mecanice ale carcasei.

EFICIENTA SI INOVATIE

Societatea noastra foloseste ultimele tehnologii si echipamente pentru o curatare completa si de durata, fara interventii mecanice asupra filtrelor de particule.

CATALIZATOARE

Echipamentul nostru curata de asemenea si catalizatoare pentru masinile echipate cu motoare pe benzina cu aceasi eficienta cu care sunt curatate si filtrele de particule.

ECOLOGIC

Echipamentul pe care il folosim este dotat cu filtre speciale pentru filtrarea aerului si cu un sistem special de spalare cu recircularea solutiei, fara a avea conexiuni externe.

CERTIFICAT DE GARANTIE

Societatea noastra ofera garantie 12 luni de zile pentru curatarea filtrelor de particule cat si pentru curatarea catalizatoarelor.

© Copyright 2016 AVD Turbo. Toate drepturile rezervate | Politica de confidentialitate